Waarschijnlijk zal er niet zo veel beweging zijn in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november deze namiddag. De cijfers worden om 14u30 verwacht.

In de banksector is het sentiment verdeeld, met onder andere een verlies van bijna 1% voor HSBC. Commerzbank - waar de staat een belang van 25% in heeft genomen - verliest zelfs ruim 5%. Daarnaast is Infineon opnieuw een opvallende daler.

De Brusselse beurs is lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van zowat een half procent. Een opvallende daler is nogmaals Dexia, dat meer dan 4% moet prijsgeven.

NPM is de sterkste stijger binnen de index, terwijl Fortis opnieuw terrein moet prijsgeven.

Waarschijnlijk zal er niet zo veel beweging zijn in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand november deze namiddag. De cijfers worden om 14u30 verwacht. In de banksector is het sentiment verdeeld, met onder andere een verlies van bijna 1% voor HSBC. Commerzbank - waar de staat een belang van 25% in heeft genomen - verliest zelfs ruim 5%. Daarnaast is Infineon opnieuw een opvallende daler. De Brusselse beurs is lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van zowat een half procent. Een opvallende daler is nogmaals Dexia, dat meer dan 4% moet prijsgeven. NPM is de sterkste stijger binnen de index, terwijl Fortis opnieuw terrein moet prijsgeven.