Die verliezen kunnen - zoals in het geval van de CAC - oplopen tot ongeveer een vol procent. In het eerste halfuur van de handel liepen de verliezen echter meteen opnieuw fors op.

De Stoxx Europe 600 index opende anderzijds ongeveer een kwart procent lager, om vervolgens dieper in het rood te duiken.

Op de beurs van Frankfurt krijgt Infineon een klap, de chipproducent gaf bij de publicatie van de kwartaalcijfers een eerder voorzichtige guidance.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer 1%. Dexia krijgt opnieuw rake klappen, het verlies is inmiddels al opgelopen tot bijna 15%. Bekaert blijft eveneens zwak gestemd.

Die verliezen kunnen - zoals in het geval van de CAC - oplopen tot ongeveer een vol procent. In het eerste halfuur van de handel liepen de verliezen echter meteen opnieuw fors op. De Stoxx Europe 600 index opende anderzijds ongeveer een kwart procent lager, om vervolgens dieper in het rood te duiken. Op de beurs van Frankfurt krijgt Infineon een klap, de chipproducent gaf bij de publicatie van de kwartaalcijfers een eerder voorzichtige guidance. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer 1%. Dexia krijgt opnieuw rake klappen, het verlies is inmiddels al opgelopen tot bijna 15%. Bekaert blijft eveneens zwak gestemd.