De Grieken protesteren vandaag tegen de bezuinigingsmaatregelen die werden aangekondigd om het tekort op de begroting van het land terug te schroeven. Die maatregelen worden niet bepaald op gejuich onthaald.

In Athene vond een protestmeeting met ongeveer 50.000 deelnemers plaats. Ook de Spanjaarden verzetten zich met klem tegen de besparingsmaatregelen die de overheidsfinanciën moeten saneren.

In Brussel is het sentiment redelijk te noemen, met een winst die voor de BEL 20 beperkt blijft tot ongeveer een kwart procent. De index probeert nog steeds stand te houden boven 2500. Dexia ligt met de cijfers op komst opnieuw goed op koers.

De Grieken protesteren vandaag tegen de bezuinigingsmaatregelen die werden aangekondigd om het tekort op de begroting van het land terug te schroeven. Die maatregelen worden niet bepaald op gejuich onthaald. In Athene vond een protestmeeting met ongeveer 50.000 deelnemers plaats. Ook de Spanjaarden verzetten zich met klem tegen de besparingsmaatregelen die de overheidsfinanciën moeten saneren. In Brussel is het sentiment redelijk te noemen, met een winst die voor de BEL 20 beperkt blijft tot ongeveer een kwart procent. De index probeert nog steeds stand te houden boven 2500. Dexia ligt met de cijfers op komst opnieuw goed op koers.