Echt nieuws is dat niet, want in de afgelopen weken was regelmatig gewaarschuwd dat de problemen bij Dexia nog niet achter de rug zijn.

Die problemen zullen voorlopig ook wel blijven, want de vroegere bestuurders van Dexia hebben er een dusdanig potje van gemaakt dat de analisten er niet veel heil meer in zien om de gang van zaken bij dit aandeel te blijven volgen.

De Europese beurzen hebben een relatief rustige periode achter de rug, maar de herfst zou opnieuw warm kunnen worden. Spanje en Griekenland zijn twee hete hangijzers die nog in het vuur zitten. Het kan dus nog spannend worden.

Ackermans & van Haaren wordt met onzekerheid geconfronteerd

Bij de vooruitzichten voor 2012 wees de raad van bestuur van AvH op de huidige onzekerheid

De raad van bestuur van Ackermans & van Haaren blijft van mening dat de groep goed gepositioneerd is voor het lopende boekjaar, maar blijft wijzen op de onzekerheid over de economische ontwikkeling in vele landen waar AvH en haar bedrijven actief zijn.

AvH zal ook in de komende maanden attent blijven voor opportuniteiten die de huidige marktomstandigheden kunnen bieden, zowel inzake investeringen als desinvesteringen. Zo heeft AvH een principieel akkoord bereikt over de verkoop van haar belang in AR Metallizing.

De closing van de transactie is onderworpen aan een beperkt aantal opschortende voorwaarden. Op dat ogenblik zal er meer informatie worden verstrekt over de financiële gegevens van deze transactie.

Echt nieuws is dat niet, want in de afgelopen weken was regelmatig gewaarschuwd dat de problemen bij Dexia nog niet achter de rug zijn. Die problemen zullen voorlopig ook wel blijven, want de vroegere bestuurders van Dexia hebben er een dusdanig potje van gemaakt dat de analisten er niet veel heil meer in zien om de gang van zaken bij dit aandeel te blijven volgen. De Europese beurzen hebben een relatief rustige periode achter de rug, maar de herfst zou opnieuw warm kunnen worden. Spanje en Griekenland zijn twee hete hangijzers die nog in het vuur zitten. Het kan dus nog spannend worden. Ackermans & van Haaren wordt met onzekerheid geconfronteerd Bij de vooruitzichten voor 2012 wees de raad van bestuur van AvH op de huidige onzekerheid De raad van bestuur van Ackermans & van Haaren blijft van mening dat de groep goed gepositioneerd is voor het lopende boekjaar, maar blijft wijzen op de onzekerheid over de economische ontwikkeling in vele landen waar AvH en haar bedrijven actief zijn. AvH zal ook in de komende maanden attent blijven voor opportuniteiten die de huidige marktomstandigheden kunnen bieden, zowel inzake investeringen als desinvesteringen. Zo heeft AvH een principieel akkoord bereikt over de verkoop van haar belang in AR Metallizing. De closing van de transactie is onderworpen aan een beperkt aantal opschortende voorwaarden. Op dat ogenblik zal er meer informatie worden verstrekt over de financiële gegevens van deze transactie.