Air France-KLM kwam vandaag met een winstwaarschuwing, die zich automatisch in een lagere koers vertaalde. Anderzijds opende Barclays in Londen fors hoger nadat de bank aankondigde geen extra geld meer nodig te hebben.

In Brussel opende de BEL 20 voorzichtig hoger, echter met toch een voorzichtige ondertoon. De index krijgt langzaam maar zeker de kaap van 1800 punten in het vizier.

Echt opvallende bewegers zijn er evenwel niet. Dexia opende nogmaals hoger. KBC doet hetzelfde, maar beperkt per saldo de winst. Cofinimmo was in het eerste uur van de handel de sterkste (minus 0,90%) daler binnen de index.

Air France-KLM kwam vandaag met een winstwaarschuwing, die zich automatisch in een lagere koers vertaalde. Anderzijds opende Barclays in Londen fors hoger nadat de bank aankondigde geen extra geld meer nodig te hebben. In Brussel opende de BEL 20 voorzichtig hoger, echter met toch een voorzichtige ondertoon. De index krijgt langzaam maar zeker de kaap van 1800 punten in het vizier. Echt opvallende bewegers zijn er evenwel niet. Dexia opende nogmaals hoger. KBC doet hetzelfde, maar beperkt per saldo de winst. Cofinimmo was in het eerste uur van de handel de sterkste (minus 0,90%) daler binnen de index.