Sofaxis is een dochteronderneming van Dexia Crédit Local, actief als gespecialiseerde verzekeringsmakelaar en dienstverlener op het vlak van sociale bescherming en human resources aan de lokale openbare sector.

De partijen hebben de intentie de besprekingen betreffende de overname van 100% van de aandelen van Sofaxis door het consortium geleid door Sham in de komende weken te finaliseren, onder voorbehoud van een akkoord over de inhoud van de verkoopsovereenkomst en het verkrijgen van een advies van de werknemersvertegenwoordigers in overeenstemming met het toepasselijke wettelijke kader.

Sofaxis is een dochteronderneming van Dexia Crédit Local, actief als gespecialiseerde verzekeringsmakelaar en dienstverlener op het vlak van sociale bescherming en human resources aan de lokale openbare sector. De partijen hebben de intentie de besprekingen betreffende de overname van 100% van de aandelen van Sofaxis door het consortium geleid door Sham in de komende weken te finaliseren, onder voorbehoud van een akkoord over de inhoud van de verkoopsovereenkomst en het verkrijgen van een advies van de werknemersvertegenwoordigers in overeenstemming met het toepasselijke wettelijke kader.