Bedrijfsnieuws was er vanmorgen nauwelijks. Barclays verkoopt Barclays Global Investors aan Black Rock, maar het bericht had per saldo weinig invloed op de koers. Barclays noteert iets lager.

De Brusselse beurs opent tegen de trend in hoger, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Daarmee komt de index opnieuw boven het niveau van 2050 noteren.

Opvallende bewegers zijn er in feite niet, Umicore lag bij de opening goed op koers. Ook de banken KBC en Dexia maakten in de opening opnieuw een goede beurt.

Bedrijfsnieuws was er vanmorgen nauwelijks. Barclays verkoopt Barclays Global Investors aan Black Rock, maar het bericht had per saldo weinig invloed op de koers. Barclays noteert iets lager. De Brusselse beurs opent tegen de trend in hoger, met een winst van zowat een half procent voor de BEL 20. Daarmee komt de index opnieuw boven het niveau van 2050 noteren. Opvallende bewegers zijn er in feite niet, Umicore lag bij de opening goed op koers. Ook de banken KBC en Dexia maakten in de opening opnieuw een goede beurt.