Het zal duidelijk zijn dat er dringend een oplossing voor de eurocrisis moet komen, want die dreigt steeds verder uit te deinen. Dankzij ingrijpen van de Europese Centrale Bank vonden er vandaag echter niet zo'n grote verschuivingen plaats.

De Brusselse beurs kreeg in tegenstelling tot de meeste andere beurzen met redelijke verkoopdruk af te rekenen, de BEL 20 moest ruim één procent prijsgeven. De banken hadden het nogmaals hard te verduren, wat onder andere te maken had met het bericht dat ABN Amro Belgische staatsobligaties verkocht.

Het zal duidelijk zijn dat er dringend een oplossing voor de eurocrisis moet komen, want die dreigt steeds verder uit te deinen. Dankzij ingrijpen van de Europese Centrale Bank vonden er vandaag echter niet zo'n grote verschuivingen plaats. De Brusselse beurs kreeg in tegenstelling tot de meeste andere beurzen met redelijke verkoopdruk af te rekenen, de BEL 20 moest ruim één procent prijsgeven. De banken hadden het nogmaals hard te verduren, wat onder andere te maken had met het bericht dat ABN Amro Belgische staatsobligaties verkocht.