De belangrijkste indices noteren ruim een half tot bijna 1% boven het slotniveau van gisteren. Er waren vanmorgen heel wat zwaargewichten uit de bedrijfswereld die cijfers bekendmaakten.

De BEL 20 boekt een winst van ruim 1% en kan zich makkelijk handhaven boven het niveau van 1900. Inmiddels is zelf de kaap van 1950 punten opnieuw in het vizier gekomen.

Het is nu uitkijken wat Fortis gaat doen wanneer het aandeel weer in de notering komt. Verwacht wordt dat de koers gaat stijgen. KBC en Dexia nemen vandaag, samen met Colruyt, opnieuw het voortouw.

De belangrijkste indices noteren ruim een half tot bijna 1% boven het slotniveau van gisteren. Er waren vanmorgen heel wat zwaargewichten uit de bedrijfswereld die cijfers bekendmaakten. De BEL 20 boekt een winst van ruim 1% en kan zich makkelijk handhaven boven het niveau van 1900. Inmiddels is zelf de kaap van 1950 punten opnieuw in het vizier gekomen. Het is nu uitkijken wat Fortis gaat doen wanneer het aandeel weer in de notering komt. Verwacht wordt dat de koers gaat stijgen. KBC en Dexia nemen vandaag, samen met Colruyt, opnieuw het voortouw.