De Griekse premier Papandreou is bereid om een stap opzij te zetten, tenminste wanneer er een regering van nationale eenheid wordt gevormd.

De oppositie wil echter wel dat er opnieuw wordt onderhandeld over het reddingsplan. Een oplossing van de Griekse begrotingscrisis is dus nog niet in zicht.

De Brusselse beurs had eveneens met verkoopdruk af te rekenen, de BEL 20 gaf per saldo iets meer dan 1% prijs. Dexia en Ageas, twee financials die blootgesteld zijn aan Griekenland, waren de sterkste dalers.

De Griekse premier Papandreou is bereid om een stap opzij te zetten, tenminste wanneer er een regering van nationale eenheid wordt gevormd. De oppositie wil echter wel dat er opnieuw wordt onderhandeld over het reddingsplan. Een oplossing van de Griekse begrotingscrisis is dus nog niet in zicht. De Brusselse beurs had eveneens met verkoopdruk af te rekenen, de BEL 20 gaf per saldo iets meer dan 1% prijs. Dexia en Ageas, twee financials die blootgesteld zijn aan Griekenland, waren de sterkste dalers.