Ongeveer een kwart van de circa 370 beursgenoteerde Amerikaanse biotechbedrijven zou nog maar voor zes maanden geld op de plank liggen hebben. Ook vanuit die hoek wordt nu voor steun gevraagd.

Op de Brusselse beurs valt vandaag niet zo veel te melden. De BEL 20 noteert nog steeds in het rood, maar beperkt het verlies tot ongeveer een half procent. De index lijkt dus enigszins te stabiliseren.

Opvallende bewegers zijn er eigenlijk niet. Nyrstar ligt nog steeds redelijk goed op koers, terwijl Ackermans & van Haaren bijna 5% moet laten liggen. In de banksector is Dexia zwak gestemd. Anheuser-Busch kan dan ook weer een mooie stijging vasthouden.

Ongeveer een kwart van de circa 370 beursgenoteerde Amerikaanse biotechbedrijven zou nog maar voor zes maanden geld op de plank liggen hebben. Ook vanuit die hoek wordt nu voor steun gevraagd. Op de Brusselse beurs valt vandaag niet zo veel te melden. De BEL 20 noteert nog steeds in het rood, maar beperkt het verlies tot ongeveer een half procent. De index lijkt dus enigszins te stabiliseren. Opvallende bewegers zijn er eigenlijk niet. Nyrstar ligt nog steeds redelijk goed op koers, terwijl Ackermans & van Haaren bijna 5% moet laten liggen. In de banksector is Dexia zwak gestemd. Anheuser-Busch kan dan ook weer een mooie stijging vasthouden.