De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een vol procent lager. Volgens Finland zouden de landen uit de eurozone nu toch akkoord zijn gegaan met garanties voor toekomstige hulp aan Griekenland. Meer details volgen later vandaag.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. Dexia is opnieuw de kop van jut, de koers opende fors lager. In afwachting van een belangrijke meeting om 11 uur dreigt het aandeel een penny stock te worden.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een vol procent lager. Volgens Finland zouden de landen uit de eurozone nu toch akkoord zijn gegaan met garanties voor toekomstige hulp aan Griekenland. Meer details volgen later vandaag. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van bijna anderhalf procent. Dexia is opnieuw de kop van jut, de koers opende fors lager. In afwachting van een belangrijke meeting om 11 uur dreigt het aandeel een penny stock te worden.