De Stoxx Europe 600 index opende ruim een half procent hoger. Philips maakte vanmorgen een daling van de nettowinst met 85% bekend. Het Nederlands bedrijf wil opnieuw 4500 jobs schrappen.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ruim een half procent. Dexia opende vanmorgen opnieuw fors lager, de koers heeft nog geen vaste voet onder de grond gevonden.

De KBC-groep heeft een overeenkomst bereikt met J.C. Flowers & Co. over de verkoop van zijn dochteronderneming Fidea voor het totaalbedrag van 243,6 miljoen EUR, met inbegrip van 22,6 miljoen euro voorafgaandelijk dividend, en onderhevig aan prijsaanpassingen op moment van afronden van de transactie.

De Stoxx Europe 600 index opende ruim een half procent hoger. Philips maakte vanmorgen een daling van de nettowinst met 85% bekend. Het Nederlands bedrijf wil opnieuw 4500 jobs schrappen. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ruim een half procent. Dexia opende vanmorgen opnieuw fors lager, de koers heeft nog geen vaste voet onder de grond gevonden. De KBC-groep heeft een overeenkomst bereikt met J.C. Flowers & Co. over de verkoop van zijn dochteronderneming Fidea voor het totaalbedrag van 243,6 miljoen EUR, met inbegrip van 22,6 miljoen euro voorafgaandelijk dividend, en onderhevig aan prijsaanpassingen op moment van afronden van de transactie.