Dexia Asset Management: "Terwijl de leidende indicatoren net op het punt gekomen waren dat er sprake leek te zijn van een natuurlijke en normale economische evolutie, zorgt de combinatie van scherp gestegen olieprijzen, een wereldwijde voedselcrisis en snel toenemende geopolitieke risico's ervoor dat het bijzonder ingewikkeld is geworden om nog voorspellingen te doen over de macro- en de micro-economische ontwikkelingen."

In maart lag de focus uiteraard op de mogelijke consequenties van de aardbeving en de tsunami in Japan. Dexia Asset Management: "Een inschatting maken van de schadelijke gevolgen die de natuurramp zal hebben voor de Amerikaanse economie en uiteraard ook voor de wereldeconomie, is evenwel bijzonder moeilijk. Japan is hoe dan ook de derde belangrijkste economie ter wereld."

Dexia Asset Management: "Terwijl de leidende indicatoren net op het punt gekomen waren dat er sprake leek te zijn van een natuurlijke en normale economische evolutie, zorgt de combinatie van scherp gestegen olieprijzen, een wereldwijde voedselcrisis en snel toenemende geopolitieke risico's ervoor dat het bijzonder ingewikkeld is geworden om nog voorspellingen te doen over de macro- en de micro-economische ontwikkelingen." In maart lag de focus uiteraard op de mogelijke consequenties van de aardbeving en de tsunami in Japan. Dexia Asset Management: "Een inschatting maken van de schadelijke gevolgen die de natuurramp zal hebben voor de Amerikaanse economie en uiteraard ook voor de wereldeconomie, is evenwel bijzonder moeilijk. Japan is hoe dan ook de derde belangrijkste economie ter wereld."