De heer Aat van Herk is via zijn investeringsmaatschappij O.G.B.B. A. van Herk een belangrijke aandeelhouder van Devgen nv. sinds de beursgang op Euronext in 2005.

Zijn ervaring als ondernemer en zijn uitstekende track record als investeerder in biotechbedrijven betekenen een belangrijke toegevoegde waarde voor de onderneming.

De heer de Ruiter is via Madeli Participaties B.V. tevens een belangrijke aandeelhouder van Devgen nv. Hij heeft een opleiding genoten als plantenveredelaar aan de Universiteit van Wageningen.

Daarna heeft hij een carrière uitgebouwd binnen de O&O-afdeling van het internationaal zaadbedrijf De Ruiter Seeds tot kort na de overname door Monsanto in 2008. Hij brengt aldus meer dan 20 jaar ervaring mee binnen de zaadindustrie.

Thierry Bogaert, CEO van Devgen en lid van de Raad van Bestuur en Remi Vermeiren, voorzitter van de Raad van Bestuur verwelkomen de heren Van Herk en de Ruiter: "We zijn ervan overtuigd dat hun kennis en jarenlange ervaring een significante bijdrage zullen leveren aan zowel de Raad van Bestuur als aan het bedrijf."

De heer Aat van Herk is via zijn investeringsmaatschappij O.G.B.B. A. van Herk een belangrijke aandeelhouder van Devgen nv. sinds de beursgang op Euronext in 2005. Zijn ervaring als ondernemer en zijn uitstekende track record als investeerder in biotechbedrijven betekenen een belangrijke toegevoegde waarde voor de onderneming. De heer de Ruiter is via Madeli Participaties B.V. tevens een belangrijke aandeelhouder van Devgen nv. Hij heeft een opleiding genoten als plantenveredelaar aan de Universiteit van Wageningen. Daarna heeft hij een carrière uitgebouwd binnen de O&O-afdeling van het internationaal zaadbedrijf De Ruiter Seeds tot kort na de overname door Monsanto in 2008. Hij brengt aldus meer dan 20 jaar ervaring mee binnen de zaadindustrie. Thierry Bogaert, CEO van Devgen en lid van de Raad van Bestuur en Remi Vermeiren, voorzitter van de Raad van Bestuur verwelkomen de heren Van Herk en de Ruiter: "We zijn ervan overtuigd dat hun kennis en jarenlange ervaring een significante bijdrage zullen leveren aan zowel de Raad van Bestuur als aan het bedrijf."