De nieuwe aandelen werden geplaatst bij voorafgeïdentificeerde investeerders tegen € 8,38 per aandeel. Deze prijs stemt overeen met de gemiddelde aandelenkoers van Devgen over de laatste 30 dagen.

Tot de investeerders behoren o.a. O.G.B.B. A. van Herk B.V., Biovest CVA, vertegenwoordigd door de heer Rudi Mariën, bestuurslid van Devgen nv en de heer Thierry Bogaert, gedelegeerd bestuurder van Devgen nv.

Door deze transactie stijgt het aantal aandelen met 9,8%. De aandelen zullen worden uitgegeven en betaald bij het sluiten van de transactie op 6 oktober 2009. Verwacht wordt dat de aandelen zullen worden toegelaten tot notering op Euronext Brussel op of rond de bovengenoemde datum.

De opbrengst van deze plaatsing zal worden aangewend om Devgen's zaad-en gewastechnologie business verder uit te bouwen in lijn met zijn business plan, meer specifiek om de groei van zijn hybride rijstzaadbusiness en de introductie van zijn biotechtraits in rijst te versnellen in het Indische subcontinent en in Zuidoost-Azië.

De nieuwe aandelen werden geplaatst bij voorafgeïdentificeerde investeerders tegen € 8,38 per aandeel. Deze prijs stemt overeen met de gemiddelde aandelenkoers van Devgen over de laatste 30 dagen. Tot de investeerders behoren o.a. O.G.B.B. A. van Herk B.V., Biovest CVA, vertegenwoordigd door de heer Rudi Mariën, bestuurslid van Devgen nv en de heer Thierry Bogaert, gedelegeerd bestuurder van Devgen nv. Door deze transactie stijgt het aantal aandelen met 9,8%. De aandelen zullen worden uitgegeven en betaald bij het sluiten van de transactie op 6 oktober 2009. Verwacht wordt dat de aandelen zullen worden toegelaten tot notering op Euronext Brussel op of rond de bovengenoemde datum. De opbrengst van deze plaatsing zal worden aangewend om Devgen's zaad-en gewastechnologie business verder uit te bouwen in lijn met zijn business plan, meer specifiek om de groei van zijn hybride rijstzaadbusiness en de introductie van zijn biotechtraits in rijst te versnellen in het Indische subcontinent en in Zuidoost-Azië.