De rechten van Monsanto op Devgen zijn technologie zijn nu uitgebreid. In ruil daarvoor ontvangt Devgen een bedrag van 20 miljoen euro in cash. Bijkomende details inzake deze overeenkomst worden niet bekend gemaakt.

"Wij verwelkomen de additionele interesse van Monsanto in meer Devgen trait-technologie voor toepassing in een aantal gewassen", zei Thierry Bogaert, CEO van Devgen. "Deze overeenkomst versterkt onze kaspositie en heeft geen invloed op onze rechten voor toepassingen in onze kerngewassen. Samen genomen versterkt dit Devgen's businessplan voor het uitbouwen van een downstream trait- en zaadbusiness."

"Devgen is een belangrijke medewerker op het vlak van technologie voor Monsanto" liet Dr. Robb Fraley, executive vice president en chief technology officer van Monsanto, weten. " We zijn opgetogen over de veelbelovende technologieën die deze samenwerking zou kunnen opleveren voor de landbouwers."

De rechten van Monsanto op Devgen zijn technologie zijn nu uitgebreid. In ruil daarvoor ontvangt Devgen een bedrag van 20 miljoen euro in cash. Bijkomende details inzake deze overeenkomst worden niet bekend gemaakt."Wij verwelkomen de additionele interesse van Monsanto in meer Devgen trait-technologie voor toepassing in een aantal gewassen", zei Thierry Bogaert, CEO van Devgen. "Deze overeenkomst versterkt onze kaspositie en heeft geen invloed op onze rechten voor toepassingen in onze kerngewassen. Samen genomen versterkt dit Devgen's businessplan voor het uitbouwen van een downstream trait- en zaadbusiness." "Devgen is een belangrijke medewerker op het vlak van technologie voor Monsanto" liet Dr. Robb Fraley, executive vice president en chief technology officer van Monsanto, weten. " We zijn opgetogen over de veelbelovende technologieën die deze samenwerking zou kunnen opleveren voor de landbouwers."