Dit is het resultaat van uitgebreide veldproeven met producten uit de pijplijn van Devgen op 10 locaties verspreid over Indonesië.

In het kader van de onderzoeksovereenkomst tussen Devgen en PT (Persero) Sang Hyang Seri worden verschillende producten geëvalueerd o.a. op basis van opbrengst, kwaliteit, resistentie tegen ziekten en andere kritische eigenschappen die relevant zijn voor het gebruik van deze producten door de Indonesische boer.

De hybride rijstvariëteiten DG 1 SHS en DG 2 SHS werden goedgekeurd door het Indonesische ministerie van landbouw in overeenstemming met zijn strikte standaarden voor de verkoop van nieuwe rijstsoorten.

De hybride zaden zullen gedistribueerd worden door PT (Persero) Sang Hyang Seri onder de Devgen-merknaam Frontline. Productlancering en start van de verkoop zijn, zoals gepland, voorzien voor eind Q4 09/Q1 2010.

Dit is het resultaat van uitgebreide veldproeven met producten uit de pijplijn van Devgen op 10 locaties verspreid over Indonesië. In het kader van de onderzoeksovereenkomst tussen Devgen en PT (Persero) Sang Hyang Seri worden verschillende producten geëvalueerd o.a. op basis van opbrengst, kwaliteit, resistentie tegen ziekten en andere kritische eigenschappen die relevant zijn voor het gebruik van deze producten door de Indonesische boer. De hybride rijstvariëteiten DG 1 SHS en DG 2 SHS werden goedgekeurd door het Indonesische ministerie van landbouw in overeenstemming met zijn strikte standaarden voor de verkoop van nieuwe rijstsoorten. De hybride zaden zullen gedistribueerd worden door PT (Persero) Sang Hyang Seri onder de Devgen-merknaam Frontline. Productlancering en start van de verkoop zijn, zoals gepland, voorzien voor eind Q4 09/Q1 2010.