De Verenigde Staten produceren jaarlijks om en bij de 1,8 miljoen ton aardnoten op 500,000 hectaren. Dit maakt hen tot de derde grootste producent van aardnoten wereldwijd en een van de belangrijkste exporterende landen, met een gemiddelde jaarlijkse uitvoer tussen 200.000 en 250.000 ton.

De initiële doelmarkten van Devgen voor Enclosure zijn de staten Georgia, Alabama en Florida, waar ongeveer 57% van alle aardnoten in de Verenigde Staten worden geteeld.

Wortelknobbelaaltjes ("Root-knot nematoden") en bodemziektes veroorzaken jaarlijks een opbrengstverlies voor de telers van aardnoten dat oploopt tot in de miljoenen dollars.

De duale activiteit van Enclosure laat telers toe verschillende pathogenen te bestrijden die de kwaliteit en de oogst in gevaar brengen.

Enclosure onderdrukt het ergste wortelknobbelaaltje, Meloidogyne arenaria, alsook andere nematodesoorten. Enclosure onderdrukt tevens Sclerotinia minor en Rhizoctonia solani. Dit zijn schimmels die de wortelrot en wortelbrand veroorzaken.

De Verenigde Staten produceren jaarlijks om en bij de 1,8 miljoen ton aardnoten op 500,000 hectaren. Dit maakt hen tot de derde grootste producent van aardnoten wereldwijd en een van de belangrijkste exporterende landen, met een gemiddelde jaarlijkse uitvoer tussen 200.000 en 250.000 ton. De initiële doelmarkten van Devgen voor Enclosure zijn de staten Georgia, Alabama en Florida, waar ongeveer 57% van alle aardnoten in de Verenigde Staten worden geteeld. Wortelknobbelaaltjes ("Root-knot nematoden") en bodemziektes veroorzaken jaarlijks een opbrengstverlies voor de telers van aardnoten dat oploopt tot in de miljoenen dollars. De duale activiteit van Enclosure laat telers toe verschillende pathogenen te bestrijden die de kwaliteit en de oogst in gevaar brengen. Enclosure onderdrukt het ergste wortelknobbelaaltje, Meloidogyne arenaria, alsook andere nematodesoorten. Enclosure onderdrukt tevens Sclerotinia minor en Rhizoctonia solani. Dit zijn schimmels die de wortelrot en wortelbrand veroorzaken.