In het kader van verschillende overeenkomsten tussen 2001 en 2008 voerden beide bedrijven reeds onderzoek uit naar nieuwe agrochemische producten.

In het kader van deze nieuwe overeenkomst zal Devgen financiering ontvangen voor zijn onderzoeksactiviteiten en komt het in aanmerking voor royalty betalingen.

"We zijn tevreden met de resultaten van de onderzoekssamenwerking met Devgen die reeds tot in 2001 terug gaat. We geloven dat de hernieuwing van de samenwerking in belangrijke mate zou kunnen bijdragen tot het verhogen van de kansen om een unieke en veiligere actieve stof te identificeren." zei Sumitomo Chemical's Senior Executive Managing Officer, Kenjiro Fukubayashi."

"Deze hernieuwing van onze relatie is een vervolg op de succesvolle weg die we reeds samen hebben afgelegd sinds 2001. We zijn verheugd de kans te krijgen Devgen's technologie te blijven toepassen en bij te dragen tot Sumitomo's onderzoek naar en ontwikkeling van agrochemische componenten." zei Devgen's CEO, Dr. Thierry Bogaert.

In het kader van verschillende overeenkomsten tussen 2001 en 2008 voerden beide bedrijven reeds onderzoek uit naar nieuwe agrochemische producten. In het kader van deze nieuwe overeenkomst zal Devgen financiering ontvangen voor zijn onderzoeksactiviteiten en komt het in aanmerking voor royalty betalingen. "We zijn tevreden met de resultaten van de onderzoekssamenwerking met Devgen die reeds tot in 2001 terug gaat. We geloven dat de hernieuwing van de samenwerking in belangrijke mate zou kunnen bijdragen tot het verhogen van de kansen om een unieke en veiligere actieve stof te identificeren." zei Sumitomo Chemical's Senior Executive Managing Officer, Kenjiro Fukubayashi." "Deze hernieuwing van onze relatie is een vervolg op de succesvolle weg die we reeds samen hebben afgelegd sinds 2001. We zijn verheugd de kans te krijgen Devgen's technologie te blijven toepassen en bij te dragen tot Sumitomo's onderzoek naar en ontwikkeling van agrochemische componenten." zei Devgen's CEO, Dr. Thierry Bogaert.