Vikram Seeds Pvt Ltd is een bedrijf gevestigd in Gujurat en is vooral actief in veredeling, productie en verkoop van katoenzaden.

In het kader van deze overeenkomst zullen beide bedrijven de producten van de andere partij verdelen en op deze wijze hun eigen productportfolio aanvullen. Beide partijen verbreden op deze wijze ook hun regionale aanwezigheid.

"Deze overeenkomst levert voor beide partijen een belangrijke toegevoegde waarde." Zegt Thierry Bogaert, CEO van Devgen "Dankzij onze leidinggevende positie in hybride sorghumzaden is Devgen zeer goed vertegenwoordigd in die gebieden waar ook veel katoen wordt verbouwd. Vikram Seeds Pvt Ltd beschikt over een excellent portfolio van katoenzaden en neemt een zeer sterke positie in in Gujurat, tevens een belangrijke regio voor de parelgierst- en sorghumproducten van Devgen."

Vikram Seeds Pvt Ltd is een bedrijf gevestigd in Gujurat en is vooral actief in veredeling, productie en verkoop van katoenzaden. In het kader van deze overeenkomst zullen beide bedrijven de producten van de andere partij verdelen en op deze wijze hun eigen productportfolio aanvullen. Beide partijen verbreden op deze wijze ook hun regionale aanwezigheid. "Deze overeenkomst levert voor beide partijen een belangrijke toegevoegde waarde." Zegt Thierry Bogaert, CEO van Devgen "Dankzij onze leidinggevende positie in hybride sorghumzaden is Devgen zeer goed vertegenwoordigd in die gebieden waar ook veel katoen wordt verbouwd. Vikram Seeds Pvt Ltd beschikt over een excellent portfolio van katoenzaden en neemt een zeer sterke positie in in Gujurat, tevens een belangrijke regio voor de parelgierst- en sorghumproducten van Devgen."