Beide firma's zullen hun respectievelijke ervaring combineren. Leads Agri is een marktleider op het vlak van de distributie van hoogkwalitatieve agrochemische producten in de Filippijnen met aanwezigheid over het gehele land.

Devgen is een belangrijke speler op het gebied van veredeling van hybride rijstzaden, productie en marketing in India. Devgen's ontwikkelingen worden ondersteund door een wereldwijd technologie- en veredelingsplatform.

Devgen is tevens aanwezig in de Filippijnen met veredelingsstations, waar gewerkt wordt aan een pijplijn voor tropische hybride rijstsoorten, en produceert hybride rijstzaad in Mindanao voor de Filippijnse markt.

In het kader van deze samenwerking zullen Devgen en Leads Agri Devgen's hybride rijstzaden promoten samen met Leads Agri's chemische producten om aldus een totaaloplossing aan te bieden aan de Filippijnse boeren. De hybride zaden zullen worden verkocht onder Devgen's merknaam "Frontline".

Beide firma's zullen hun respectievelijke ervaring combineren. Leads Agri is een marktleider op het vlak van de distributie van hoogkwalitatieve agrochemische producten in de Filippijnen met aanwezigheid over het gehele land. Devgen is een belangrijke speler op het gebied van veredeling van hybride rijstzaden, productie en marketing in India. Devgen's ontwikkelingen worden ondersteund door een wereldwijd technologie- en veredelingsplatform. Devgen is tevens aanwezig in de Filippijnen met veredelingsstations, waar gewerkt wordt aan een pijplijn voor tropische hybride rijstsoorten, en produceert hybride rijstzaad in Mindanao voor de Filippijnse markt.In het kader van deze samenwerking zullen Devgen en Leads Agri Devgen's hybride rijstzaden promoten samen met Leads Agri's chemische producten om aldus een totaaloplossing aan te bieden aan de Filippijnse boeren. De hybride zaden zullen worden verkocht onder Devgen's merknaam "Frontline".