Van Herck ziet ook dat de koers niet immuun was voor de zomercorrectie van 2011.

Kortom, net zoals voor heel wat andere big caps wordt het koersverloop van Deutsche Post eerder beïnvloed door het sentiment op de Europese beurzen dan door de eigen fundamentals.

Hou vooral de steun op 14,70 euro in de gaten: boven dit niveau is de stijgende trend niet in gevaar.

Hetzelfde verhaal geldt volgens Van Herck voor de Österreichische Post. Bij dit aandeel valt wel de negatieve divergentie tussen koers en RSI-indicator en de neerwaartse doorbraak van een belangrijke steunlijn op.

Een signaal om wat voorzichtig te worden: hou vooral de horizontale steun van 29,40 euro in de gaten. Een neerwaartse doorbraak is de aanleiding om even aan de kant te gaan staan.

Van Herck ziet ook dat de koers niet immuun was voor de zomercorrectie van 2011. Kortom, net zoals voor heel wat andere big caps wordt het koersverloop van Deutsche Post eerder beïnvloed door het sentiment op de Europese beurzen dan door de eigen fundamentals. Hou vooral de steun op 14,70 euro in de gaten: boven dit niveau is de stijgende trend niet in gevaar. Hetzelfde verhaal geldt volgens Van Herck voor de Österreichische Post. Bij dit aandeel valt wel de negatieve divergentie tussen koers en RSI-indicator en de neerwaartse doorbraak van een belangrijke steunlijn op. Een signaal om wat voorzichtig te worden: hou vooral de horizontale steun van 29,40 euro in de gaten. Een neerwaartse doorbraak is de aanleiding om even aan de kant te gaan staan.