Dat betekent met andere woorden dat de Europese begrotingscrisis in 2011 in volle hevigheid zal terugkeren. Deutsche Bank gelooft dat na Portugal het verhaal nog niet ten einde is.

Andere landen zoals Spanje, Hongarije, Roemenië en - inderdaad - ook België zijn gedwongen om de deficieten terug te dringen om de schuldenproblemen onder controle te krijgen.

Maar Deutsche Bank gelooft niet dat de impact van de Europese begrotingscrisis even groot zal zijn als vorig jaar het geval was. De financiële markten houden namelijk al rekening met een heruitgave van de crisis.

Dat betekent met andere woorden dat de Europese begrotingscrisis in 2011 in volle hevigheid zal terugkeren. Deutsche Bank gelooft dat na Portugal het verhaal nog niet ten einde is. Andere landen zoals Spanje, Hongarije, Roemenië en - inderdaad - ook België zijn gedwongen om de deficieten terug te dringen om de schuldenproblemen onder controle te krijgen. Maar Deutsche Bank gelooft niet dat de impact van de Europese begrotingscrisis even groot zal zijn als vorig jaar het geval was. De financiële markten houden namelijk al rekening met een heruitgave van de crisis.