Het zou om een groot bedrag gaan, Deutsche Bank wil meer bepaald 9 miljard euro ophalen. Het bericht is afkomstig van een aantal mensen dicht bij de bank, maar werd nog niet officieel bevestigd.

Een definitieve beslissing is bovendien nog niet gevallen. De plannen voor de kapitaalverhoging zouden voorlopig nog steeds confidentieel zijn. Het geld zou gebruikt worden om aan de nieuwe kapitaalvereisten te voldoen.

Bovendien zou het belang in in Deutsche Postbank AG opgetrokken worden. Deutsche Bank heeft een optie om het belang van bijna 30% in deze branchegenoot op te trekken.

Het zou om een groot bedrag gaan, Deutsche Bank wil meer bepaald 9 miljard euro ophalen. Het bericht is afkomstig van een aantal mensen dicht bij de bank, maar werd nog niet officieel bevestigd. Een definitieve beslissing is bovendien nog niet gevallen. De plannen voor de kapitaalverhoging zouden voorlopig nog steeds confidentieel zijn. Het geld zou gebruikt worden om aan de nieuwe kapitaalvereisten te voldoen. Bovendien zou het belang in in Deutsche Postbank AG opgetrokken worden. Deutsche Bank heeft een optie om het belang van bijna 30% in deze branchegenoot op te trekken.