Krause vertelde er meteen bij dat Deutsche Bank verschillende kandidaten van nabij opvolgt. Toch wil de bank niet over één nacht ijs gaan wanneer beroep wordt gedaan op de financiële markten.

Deutsche Bank is één van de weinige Duitse banken die geen beroep moest doen op staatshulp en moet dus ook geen rekening houden met beperkende maatregelen. Dat is bijvoorbeeld wel het geval met Commerzbank, de op één na grootste Duitse bank.

Commerzbank is gedwongen om een reorganisatie door te voeren en kan zijn groeiplannen voorlopig wel opbergen. Krause is van mening dat Deutsche Bank er makkelijk in zal slagen om vers kapitaal op te halen wanneer dat nodig zal zijn.

Krause vertelde er meteen bij dat Deutsche Bank verschillende kandidaten van nabij opvolgt. Toch wil de bank niet over één nacht ijs gaan wanneer beroep wordt gedaan op de financiële markten. Deutsche Bank is één van de weinige Duitse banken die geen beroep moest doen op staatshulp en moet dus ook geen rekening houden met beperkende maatregelen. Dat is bijvoorbeeld wel het geval met Commerzbank, de op één na grootste Duitse bank. Commerzbank is gedwongen om een reorganisatie door te voeren en kan zijn groeiplannen voorlopig wel opbergen. Krause is van mening dat Deutsche Bank er makkelijk in zal slagen om vers kapitaal op te halen wanneer dat nodig zal zijn.