Deutsche Bank kiest voor besparingen in plaats van een kapitaalverhoging, zo werd vandaag bekendgemaakt. Het is de bedoeling om 4,50 miljard euro te besparen tussen nu en 2015. De besparingen zijn noodzakelijk omdat investment bankieren minder oplevert.

Voor het realiseren van de besparingen wordt een provisie van 4 miljard euro aangelegd. Daarnaast wil DB 125 miljard euro onderbrengen in een niet-kerneenheid. Volgens Kepler Capital Market is het aandeel Deutsche Bank op de huidige koersniveaus aantrekkelijk gewaardeerd.

Mediq: details van herstructurering

Mediq heeft de details van de al eerder aangekondigde herstructurering van Pharmacies Nederland bekendgemaakt. 134 arbeidsplaatsen zullen geschrapt worden, leidend tot kostenbesparingen van Eur 19 mln op jaarbasis vanaf 2015. De kosten voor de herstructurering bedragen Eur 18 mln waarvan Eur 13 mln cash.

Mediq zal een voorziening nemen van Eur 12 mln in '12 en Eur 6 mln in '13. De slechte gang van zaken bij de apothekers,

veroorzaakt door prijsdalingen ten gevolge van aflopende patenten op hoog geprijsde geneesmiddelen en ook druk vanuit regulering, is reden voor de maatregelen. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers houdt in afwachting van een verbeterde marktconstellatie (samenwerking/overnames?).

BinckBank koopt 27.531 eigen aandelen in

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 3 september tot en met 7 september 27.531 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 5,6636.

De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

Deutsche Bank kiest voor besparingen in plaats van een kapitaalverhoging, zo werd vandaag bekendgemaakt. Het is de bedoeling om 4,50 miljard euro te besparen tussen nu en 2015. De besparingen zijn noodzakelijk omdat investment bankieren minder oplevert. Voor het realiseren van de besparingen wordt een provisie van 4 miljard euro aangelegd. Daarnaast wil DB 125 miljard euro onderbrengen in een niet-kerneenheid. Volgens Kepler Capital Market is het aandeel Deutsche Bank op de huidige koersniveaus aantrekkelijk gewaardeerd. Mediq: details van herstructurering Mediq heeft de details van de al eerder aangekondigde herstructurering van Pharmacies Nederland bekendgemaakt. 134 arbeidsplaatsen zullen geschrapt worden, leidend tot kostenbesparingen van Eur 19 mln op jaarbasis vanaf 2015. De kosten voor de herstructurering bedragen Eur 18 mln waarvan Eur 13 mln cash. Mediq zal een voorziening nemen van Eur 12 mln in '12 en Eur 6 mln in '13. De slechte gang van zaken bij de apothekers, veroorzaakt door prijsdalingen ten gevolge van aflopende patenten op hoog geprijsde geneesmiddelen en ook druk vanuit regulering, is reden voor de maatregelen. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers houdt in afwachting van een verbeterde marktconstellatie (samenwerking/overnames?).BinckBank koopt 27.531 eigen aandelen in In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 3 september tot en met 7 september 27.531 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 5,6636. De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.