Normaal gesproken zou er in de komende weken en maanden een opwaartse uitbraak moeten volgen. Van Herck rekent dan ook op een uitbraak richting 40 euro.

Belangrijk om te vermelden is dat de koers in dit optimistisch scenario niet onder de belangrijke steun rond 30 euro mag dalen.

Op de daggrafiek zien we het horizontale consolidatiepatroon meer in detail. Van Herck stelt vast dat de koersontwikkeling zich tussen twee convergerende trendlijnen bevindt.

Dit lijkt sterk op een driehoekspatroon. Een uitbraak lijkt in de maak en hij rekent op een opwaartse uitbraak.

De verwachte inhaalbeweging t.o.v. de sectorgenoten kan dan ingezet worden. Mocht de koers nog een moment van appelflauwte kennen, rekent Van Herck op de stijgende steunlijn van april 2013 om de koerscorrectie te stoppen. Hij is koper van het aandeel.

Normaal gesproken zou er in de komende weken en maanden een opwaartse uitbraak moeten volgen. Van Herck rekent dan ook op een uitbraak richting 40 euro. Belangrijk om te vermelden is dat de koers in dit optimistisch scenario niet onder de belangrijke steun rond 30 euro mag dalen. Op de daggrafiek zien we het horizontale consolidatiepatroon meer in detail. Van Herck stelt vast dat de koersontwikkeling zich tussen twee convergerende trendlijnen bevindt. Dit lijkt sterk op een driehoekspatroon. Een uitbraak lijkt in de maak en hij rekent op een opwaartse uitbraak. De verwachte inhaalbeweging t.o.v. de sectorgenoten kan dan ingezet worden. Mocht de koers nog een moment van appelflauwte kennen, rekent Van Herck op de stijgende steunlijn van april 2013 om de koerscorrectie te stoppen. Hij is koper van het aandeel.