Unicredit was volgens Theodoor Gilissen Bankiers afgelopen juli de laatste bank die een benchmark lening (> Eur 500 mln) uit gaf. De 2-jaars floater heeft een risico-opslag van 98 bps boven het 3-maands Euribor tarief.

Deze deal kan er voor zorgen dat meer banken naar de markt komen, maar de hoge risicoopslag maakt het waarschijnlijk dat alleen de sterkste banken die mogelijkheid hebben.

Ook een aantal niet-financiële Europese bedrijven, waaronder Peugeot, Heidelbergercement en Unibail-Rodamco, profiteerden van het iets betere sentiment en kwamen naar de markt.

Unicredit was volgens Theodoor Gilissen Bankiers afgelopen juli de laatste bank die een benchmark lening (> Eur 500 mln) uit gaf. De 2-jaars floater heeft een risico-opslag van 98 bps boven het 3-maands Euribor tarief. Deze deal kan er voor zorgen dat meer banken naar de markt komen, maar de hoge risicoopslag maakt het waarschijnlijk dat alleen de sterkste banken die mogelijkheid hebben. Ook een aantal niet-financiële Europese bedrijven, waaronder Peugeot, Heidelbergercement en Unibail-Rodamco, profiteerden van het iets betere sentiment en kwamen naar de markt.