Die verwachting is gebaseerd op een terugval in de groei van de bedrijfsresultaten, ondanks een sterke economische groei. Deutsche Bank AG is "underweight" in Taiwan, India en China.

Daarnaast is er een "neutraal" advies op Zuid- Korea, Thailand en Indonesië. De analisten van de bank hebben een advies "overweight" voor de Filippijnen, Hong Kong, Maleisië en Singapore.

Analist Ajay Kapur is van mening dat de waarderingen op de meeste Aziatische beurzen momenteel te hoog zijn. Bovendien kan ook de sterkere dollar de bedrijfsresultaten negatief gaan beïnvloeden.

Die verwachting is gebaseerd op een terugval in de groei van de bedrijfsresultaten, ondanks een sterke economische groei. Deutsche Bank AG is "underweight" in Taiwan, India en China. Daarnaast is er een "neutraal" advies op Zuid- Korea, Thailand en Indonesië. De analisten van de bank hebben een advies "overweight" voor de Filippijnen, Hong Kong, Maleisië en Singapore. Analist Ajay Kapur is van mening dat de waarderingen op de meeste Aziatische beurzen momenteel te hoog zijn. Bovendien kan ook de sterkere dollar de bedrijfsresultaten negatief gaan beïnvloeden.