In de bankensector kwam Deutsche Bank met een winstwaarschuwing, die de koers op een verlies van 2,70% kwam te staan.

Met name de resultaten over het vierde kwartaal zouden iets onder de verwachtingen van de analisten uitkomen. De andere bankaandelen hielden min of meer stand.

Meer algemeen werd het sentiment gedrukt door de waarschuwing gegeven door FED-voorzitter Ben Bernanke dat de gisteren aangekondigde maatregelen het effect van een eventuele val van de fiscale klip niet zullen kunnen compenseren. Alle aandacht blijft dan ook uitgaan naar de onderhandelingen tussen republikeinen en democraten.

In de bankensector kwam Deutsche Bank met een winstwaarschuwing, die de koers op een verlies van 2,70% kwam te staan. Met name de resultaten over het vierde kwartaal zouden iets onder de verwachtingen van de analisten uitkomen. De andere bankaandelen hielden min of meer stand. Meer algemeen werd het sentiment gedrukt door de waarschuwing gegeven door FED-voorzitter Ben Bernanke dat de gisteren aangekondigde maatregelen het effect van een eventuele val van de fiscale klip niet zullen kunnen compenseren. Alle aandacht blijft dan ook uitgaan naar de onderhandelingen tussen republikeinen en democraten.