Niettemin staan die koersen nog een stuk hoger dan eerder dit jaar en is het voor bedrijven interessant om aandelenemissies te doen.

Dat gold vorige week bijvoorbeeld voor SnowWorld, dat naar de beurs ging om kapitaal te vergaren voor uitbreiding van zijn activiteiten in onder andere Frankrijk en Spanje.

In de Verenigde Staten was Hilton succesvol met een aandelenuitgifte en in dit rijtje past wellicht ook het bod dat Liberty Global ( eigenaar van UPC) uit lijkt te gaan brengen op Ziggo, om het telecomnetwerk in de Benelux te versterken.

Niettemin staan die koersen nog een stuk hoger dan eerder dit jaar en is het voor bedrijven interessant om aandelenemissies te doen. Dat gold vorige week bijvoorbeeld voor SnowWorld, dat naar de beurs ging om kapitaal te vergaren voor uitbreiding van zijn activiteiten in onder andere Frankrijk en Spanje. In de Verenigde Staten was Hilton succesvol met een aandelenuitgifte en in dit rijtje past wellicht ook het bod dat Liberty Global ( eigenaar van UPC) uit lijkt te gaan brengen op Ziggo, om het telecomnetwerk in de Benelux te versterken.