De veel depressieve en triest gestemde Amerikaanse CEO's zien dan ook geen licht aan de horizon. Andrew Puzder, chief executive officer van fastoodketen Hardee's, verwacht dat we weer vier moeilijke jaren tegemoet mogen zien, met de mogelijkheid dat de situatie nog zal verergeren.

Fiscale klip kan nieuwe struikelsteen worden

Bij verzekeraar Aetna kondigde CEO Officer Mark Bertolini al aan dat nieuwe aanwervingen op de lange baan worden geschoven wanneer republikeinen en democraten er niet in slagen om de zo gevreesde fiscale klip te omzeilen. Die klip, bestaande uit besparingen en belastingverhogingen, kan de bedrijfswereld zware schade toebrengen.

Een delegatie van 'captains of industry' hebben al een oproep gedaan aan president Obama om het geruzie stop te zetten. Donald Trump spreekt in verband met de verkiezingen van een totale schande, hij gelooft dat de VS aan de vooravond van een periode van ongezien zware problemen staat.

De veel depressieve en triest gestemde Amerikaanse CEO's zien dan ook geen licht aan de horizon. Andrew Puzder, chief executive officer van fastoodketen Hardee's, verwacht dat we weer vier moeilijke jaren tegemoet mogen zien, met de mogelijkheid dat de situatie nog zal verergeren. Fiscale klip kan nieuwe struikelsteen worden Bij verzekeraar Aetna kondigde CEO Officer Mark Bertolini al aan dat nieuwe aanwervingen op de lange baan worden geschoven wanneer republikeinen en democraten er niet in slagen om de zo gevreesde fiscale klip te omzeilen. Die klip, bestaande uit besparingen en belastingverhogingen, kan de bedrijfswereld zware schade toebrengen. Een delegatie van 'captains of industry' hebben al een oproep gedaan aan president Obama om het geruzie stop te zetten. Donald Trump spreekt in verband met de verkiezingen van een totale schande, hij gelooft dat de VS aan de vooravond van een periode van ongezien zware problemen staat.