Stan Druckenmiller, chairman en chief investment officer bij Duquesne Family Office LLC, spreekt onomwonden van diefstal, waarbij de grootouders hun kleinkinderen bestelen. De nu geslagen gaten zullen later moeten worden gevuld en dat zal een zware crisis veroorzaken.

Druckenmiller maakt zich vooral zorgen over het feit dat in de Verenigde Staten de overheidsuitgaven met betrekking tot de ouderen in de laatste twee decennia door het dak zijn gevlogen. Dat gebeurde zelfs vlak voor de eerste baby boomers, die in 1946 werden geboren, de leeftijd van 65 jaar bereikten.

Stan Druckenmiller, chairman en chief investment officer bij Duquesne Family Office LLC, spreekt onomwonden van diefstal, waarbij de grootouders hun kleinkinderen bestelen. De nu geslagen gaten zullen later moeten worden gevuld en dat zal een zware crisis veroorzaken. Druckenmiller maakt zich vooral zorgen over het feit dat in de Verenigde Staten de overheidsuitgaven met betrekking tot de ouderen in de laatste twee decennia door het dak zijn gevlogen. Dat gebeurde zelfs vlak voor de eerste baby boomers, die in 1946 werden geboren, de leeftijd van 65 jaar bereikten.