In de Verenigde Staten is er nog geen overeenstemming over de zogenaamde fiscale klip. Het is volgens ABN Amro moeilijk in te schatten in hoeverre de betrokken partijen elkaar onder druk proberen te zetten of echt fundamenteel van mening verschillen.

De analisten van de bank denken dat alle betrokkenen het belang van een compromis beseffen en blijven er vertrouwen in houden dat democraten en republikeinen er uiteindelijk wel uit zullen komen. Meer nieuws vanuit Amerika kwam van de centrale bank, de Fed. Deze gaat krachtig door met het stimuleren van de economie.

In de Verenigde Staten is er nog geen overeenstemming over de zogenaamde fiscale klip. Het is volgens ABN Amro moeilijk in te schatten in hoeverre de betrokken partijen elkaar onder druk proberen te zetten of echt fundamenteel van mening verschillen. De analisten van de bank denken dat alle betrokkenen het belang van een compromis beseffen en blijven er vertrouwen in houden dat democraten en republikeinen er uiteindelijk wel uit zullen komen. Meer nieuws vanuit Amerika kwam van de centrale bank, de Fed. Deze gaat krachtig door met het stimuleren van de economie.