Deminor gaat echter de details van de overeenkomst nauwkeurig bekijken, waarbij vooral zal worden gelet op de structuur van de portefeuille met probleemkredieten. Voorlopig geeft Deminor geen advies.

Advocaat Modrikamen doet dat wel en geeft het advies om het akkoord niet goed te keuren. Het is weliswaar een stap in de goede richting, maar een stap die onvoldoende is.

Probleem blijft het waardeverlies op Fortis Bank, dat op 9 miljard euro wordt geraamd, en de verkoop van Fortis Nederland, waardoor ongeveer 7 miljard euro aan waarde verloren ging.

Deminor gaat echter de details van de overeenkomst nauwkeurig bekijken, waarbij vooral zal worden gelet op de structuur van de portefeuille met probleemkredieten. Voorlopig geeft Deminor geen advies. Advocaat Modrikamen doet dat wel en geeft het advies om het akkoord niet goed te keuren. Het is weliswaar een stap in de goede richting, maar een stap die onvoldoende is. Probleem blijft het waardeverlies op Fortis Bank, dat op 9 miljard euro wordt geraamd, en de verkoop van Fortis Nederland, waardoor ongeveer 7 miljard euro aan waarde verloren ging.