De kogel is volgens Geert Van Herck van Leleux dus door de kerk. Holding Ackermans & van Haaren zorgt ervoor dat DEME eindelijk beursgenoteerd is.

Deze onrechtstreekse beursintroductie komt er doordat AvH zijn belang van 50% in DEME inbrengt in CFE (dat de andere

50% in portefeuille had).

Over deze operatie kon de belegger alles lezen in de financieel-economische media. Van Herck geeft ook nog mee dat het bod van 45 euro op CFE (waartoe AvH verplicht is vermits het een controlemeerderheid in CFE verwerft) aan de karige kant is waarmee de holding eigenlijk aangeeft CFE op de beurs te willen houden. Van Herck heeft een advies opbouwen voor CFE.

De kogel is volgens Geert Van Herck van Leleux dus door de kerk. Holding Ackermans & van Haaren zorgt ervoor dat DEME eindelijk beursgenoteerd is. Deze onrechtstreekse beursintroductie komt er doordat AvH zijn belang van 50% in DEME inbrengt in CFE (dat de andere 50% in portefeuille had). Over deze operatie kon de belegger alles lezen in de financieel-economische media. Van Herck geeft ook nog mee dat het bod van 45 euro op CFE (waartoe AvH verplicht is vermits het een controlemeerderheid in CFE verwerft) aan de karige kant is waarmee de holding eigenlijk aangeeft CFE op de beurs te willen houden. Van Herck heeft een advies opbouwen voor CFE.