Dredging International maakt deel uit van de Belgische DEME-groep (Dredging, Environmental and Hydraulic Engineering).

Kleinschalige energie-eilanden zijn een waardevol alternatief voor de opsporing en exploitatie van olie van op stalen offshore platformen. Het ontwerp en de uitvoering zijn gebaseerd op een volledige milieueffectstudie.

De nieuwe energie-eilanden zullen zich 120 km voor de noordwestelijke kust van Abu Dhabi bevinden. Het contract werd vandaag ondertekend tijdens de officiële missie van Vlaams minister-president Kris Peeters aan Abu Dhabi en Qatar.

Dredging International maakt deel uit van de Belgische DEME-groep (Dredging, Environmental and Hydraulic Engineering). Kleinschalige energie-eilanden zijn een waardevol alternatief voor de opsporing en exploitatie van olie van op stalen offshore platformen. Het ontwerp en de uitvoering zijn gebaseerd op een volledige milieueffectstudie. De nieuwe energie-eilanden zullen zich 120 km voor de noordwestelijke kust van Abu Dhabi bevinden. Het contract werd vandaag ondertekend tijdens de officiële missie van Vlaams minister-president Kris Peeters aan Abu Dhabi en Qatar.