Dit verklaart de evolutie van het orderboek tot 2.122 miljoen euro per 30.09.10 (tegenover 2.073 miljoen euro per 30.06.2010). DEME kende ook in het derde kwartaal een zeer hoog activiteitsniveau bij een quasi volledige bezetting van de vloot.

De uitvoering van de vele projecten verloopt zoals gepland en levert de verwachte resultaten op. Ook het investeringsprogramma blijft op schema, oa met de tewaterlating van de cutterzuiger Al Jarraf, die bijzonder geschikt is om te werken in de harde rotsformaties in de Golf.

DEME blijft uitgaan van een verdere verhoging van het orderboek per einde boekjaar.

Dit verklaart de evolutie van het orderboek tot 2.122 miljoen euro per 30.09.10 (tegenover 2.073 miljoen euro per 30.06.2010). DEME kende ook in het derde kwartaal een zeer hoog activiteitsniveau bij een quasi volledige bezetting van de vloot. De uitvoering van de vele projecten verloopt zoals gepland en levert de verwachte resultaten op. Ook het investeringsprogramma blijft op schema, oa met de tewaterlating van de cutterzuiger Al Jarraf, die bijzonder geschikt is om te werken in de harde rotsformaties in de Golf. DEME blijft uitgaan van een verdere verhoging van het orderboek per einde boekjaar.