De nieuwe contracten komen er nadat vorige week het windmolenpark op de Thorntonbank feestelijk werden ingehuldigd. Daar bouwde DEME tegenover Oostyende in opdracht van C-Power het windturbinepark.

Volgens DEME ligt de expertise die daar is opgedaan mee aan de basis van de drie nieuwe contracten. In opdracht van het Deens bedrijf DONG Energy zal DEME in de Ierse zee 102 funderingen bouwen voor de Walney I en II windturbineparken. De werken beginnen in april 2010 en lopen tot juli 2011.

Nog in de Ierse zee haalde DEME via dochter GeoSea een contract binnen voor het installeren van funderingen op het Ormonde windturbinepark, een project van ODE.

Het derde contract is op dit ogenblik in uitvoering op het offshore windturbinepark van Alpha Ventus, nabij het Duitse eiland Borkum.

De nieuwe contracten komen er nadat vorige week het windmolenpark op de Thorntonbank feestelijk werden ingehuldigd. Daar bouwde DEME tegenover Oostyende in opdracht van C-Power het windturbinepark.Volgens DEME ligt de expertise die daar is opgedaan mee aan de basis van de drie nieuwe contracten. In opdracht van het Deens bedrijf DONG Energy zal DEME in de Ierse zee 102 funderingen bouwen voor de Walney I en II windturbineparken. De werken beginnen in april 2010 en lopen tot juli 2011.Nog in de Ierse zee haalde DEME via dochter GeoSea een contract binnen voor het installeren van funderingen op het Ormonde windturbinepark, een project van ODE.Het derde contract is op dit ogenblik in uitvoering op het offshore windturbinepark van Alpha Ventus, nabij het Duitse eiland Borkum.