Delta Lloyd profiteerde van een positief rapport van ING, waarbij werd aangegeven dat dit aandeel ondanks een sterke prestatie in 2013 nog altijd over potentieel beschikt. De bank heeft als objectief om zo snel mogelijk een solvency ratio van 200% te bereiken.

De guidance die het management meegaf, klinkt eerder conservatief. De drempel van 200% kan al tegen het midden van dit jaar worden gerealiseerd, waar de bank zelf rekent op het einde van dit jaar. Het koopadvies blijft gehandhaafd, het koersdoel wordt opgetrokken van 18,50 naar 21 euro.

Delta Lloyd profiteerde van een positief rapport van ING, waarbij werd aangegeven dat dit aandeel ondanks een sterke prestatie in 2013 nog altijd over potentieel beschikt. De bank heeft als objectief om zo snel mogelijk een solvency ratio van 200% te bereiken. De guidance die het management meegaf, klinkt eerder conservatief. De drempel van 200% kan al tegen het midden van dit jaar worden gerealiseerd, waar de bank zelf rekent op het einde van dit jaar. Het koopadvies blijft gehandhaafd, het koersdoel wordt opgetrokken van 18,50 naar 21 euro.