In Europa staan de cijfers van British Land op de agenda, in de Verenigde Staten komen onder andere Taro Pharmaceutical Industries en Gladstone Investment rapporteren.

Toch is er één redelijk grote naam waar we naar kunnen uitkijken en dat is die van Lowe's. Dit bedrijf is na Home Depot de grootste binnenhuisinrichter in de Verenigde Staten.

Merken we op dat ook in China de cijferstroom grotendeels is opgedroogd. De aandacht van de beleggers gaat zich nu verplaatsen naar de macro-economische gegevens en uiteraard ook naar de afwikkeling van Europese schuldencrisis. Later deze week komen onder andere Dell, Hewlett-Packard en GIMV nog met cijfers.

Griekenland krijgt groot deel van de volgende tranche

Griekenland krijgt een groot deel van de volgende tranche. Ruim Eur 4 mrd wordt door het EFSF uitgekeerd, maar Eur 1 mrd zal worden achtergehouden en zal afhankelijk van de financieringsbehoefte later worden verstrekt.

Dit kan volgens Theodoor Gilissen Bankiers de druk op het vormen van een kabinet dat zich aan de eerdere voorwaarden houdt enigszins helpen, hoewel de tweede poging ook al weer mislukt is.

Bank of England overweegt om meer te doen

Donderdag kwam de Bank of England bijeen. Deze centrale bank heeft al £ 325 mrd aan kwantitatieve verruiming gedaan en de leden van de bank overwegen om meer te doen.

Het VK is inmiddels in een recessie terechtgekomen, terwijl de hoge inflatie en verminderd consumentenvertrouwen de detailhandelsverkopen drukken.

Daarnaast bereikte de maand april een record aan regen die volgens Theodoor Gilissen Bankiers de verkopen tegenhielden. De 10-jarige rente is met 1,92% gegeven de hoge inflatie laag.

In Europa staan de cijfers van British Land op de agenda, in de Verenigde Staten komen onder andere Taro Pharmaceutical Industries en Gladstone Investment rapporteren. Toch is er één redelijk grote naam waar we naar kunnen uitkijken en dat is die van Lowe's. Dit bedrijf is na Home Depot de grootste binnenhuisinrichter in de Verenigde Staten. Merken we op dat ook in China de cijferstroom grotendeels is opgedroogd. De aandacht van de beleggers gaat zich nu verplaatsen naar de macro-economische gegevens en uiteraard ook naar de afwikkeling van Europese schuldencrisis. Later deze week komen onder andere Dell, Hewlett-Packard en GIMV nog met cijfers. Griekenland krijgt groot deel van de volgende tranche Griekenland krijgt een groot deel van de volgende tranche. Ruim Eur 4 mrd wordt door het EFSF uitgekeerd, maar Eur 1 mrd zal worden achtergehouden en zal afhankelijk van de financieringsbehoefte later worden verstrekt. Dit kan volgens Theodoor Gilissen Bankiers de druk op het vormen van een kabinet dat zich aan de eerdere voorwaarden houdt enigszins helpen, hoewel de tweede poging ook al weer mislukt is. Bank of England overweegt om meer te doen Donderdag kwam de Bank of England bijeen. Deze centrale bank heeft al £ 325 mrd aan kwantitatieve verruiming gedaan en de leden van de bank overwegen om meer te doen. Het VK is inmiddels in een recessie terechtgekomen, terwijl de hoge inflatie en verminderd consumentenvertrouwen de detailhandelsverkopen drukken. Daarnaast bereikte de maand april een record aan regen die volgens Theodoor Gilissen Bankiers de verkopen tegenhielden. De 10-jarige rente is met 1,92% gegeven de hoge inflatie laag.