De resultaten van HP vielen op zich wel mee, maar de outlook voor het bedrijf werd minder goed onthaald. Het op 31 juli afgesloten kwartaal leverde een nettowinst op die conform de verwachtingen was.

De omzet kwam anderzijds iets boven de verwachtingen uit. Het was het laatste kwartaal dat HP onder Mark Hurd beleefde. De speculatie over zijn opvolger gaat nog steeds verder.

In het geval van Dell overtroffen zowel omzet als winst de verwachtingen van de analisten, maar ook deze cijfers konden de koers geen duwtje in de rug geven.

Dell gaf voor het lopende kwartaal wel een hogere omzet aan, waarmee gesuggereerd werd dat de technologiebestedingen opnieuw in de lift zitten.

De resultaten van HP vielen op zich wel mee, maar de outlook voor het bedrijf werd minder goed onthaald. Het op 31 juli afgesloten kwartaal leverde een nettowinst op die conform de verwachtingen was. De omzet kwam anderzijds iets boven de verwachtingen uit. Het was het laatste kwartaal dat HP onder Mark Hurd beleefde. De speculatie over zijn opvolger gaat nog steeds verder. In het geval van Dell overtroffen zowel omzet als winst de verwachtingen van de analisten, maar ook deze cijfers konden de koers geen duwtje in de rug geven. Dell gaf voor het lopende kwartaal wel een hogere omzet aan, waarmee gesuggereerd werd dat de technologiebestedingen opnieuw in de lift zitten.