Dell bereidt hoger bod op 3Par voor, zo werd vanmorgen uit doorgaans goed ingerichte bronnen vernomen. Het hoger bod zou in de komende dagen worden aangekondigd.

Dell dreigt echter te veel betalen voor de overname van 3Par, tenminste als we de analisten op Wall Street mogen geloven. Kaushik Roy van Wedbush Securities is van mening dat de geboden prijs aan de gekke kant is.

De prijs die Hewlett-Packard gisteren bereid bleek om te betalen, was al meer dan twee keer de beurskoers van 3Par op de dag alvorens het bod werd uitgebracht. Dell lijkt dus bereid te zijn om daar nog eens boven te gaan.

Dell bereidt hoger bod op 3Par voor, zo werd vanmorgen uit doorgaans goed ingerichte bronnen vernomen. Het hoger bod zou in de komende dagen worden aangekondigd. Dell dreigt echter te veel betalen voor de overname van 3Par, tenminste als we de analisten op Wall Street mogen geloven. Kaushik Roy van Wedbush Securities is van mening dat de geboden prijs aan de gekke kant is. De prijs die Hewlett-Packard gisteren bereid bleek om te betalen, was al meer dan twee keer de beurskoers van 3Par op de dag alvorens het bod werd uitgebracht. Dell lijkt dus bereid te zijn om daar nog eens boven te gaan.