Ook in Europa begint men zich stilaan zorgen te maken over de koersdaling bij de Japanse yen, vooral nadat de Japanse regering vanmorgen te verstaan gaf een verdere daling van de koers van de yen niet ongelegen te zijn. De daling van de yen gebeurt in sneltreinvaart en dat is een goed signaal.

In het ergste geval zou een verdere koersdaling bij de yen zelfs de Duitse economie in een recessie kunnen storten. Alles wijst er dan ook op dat de Duitsers niet werkloos zullen toezien hoe de koers van de yen verder wegzakt. Mogelijk komen er volgende maand al maatregelen.

Ook in Europa begint men zich stilaan zorgen te maken over de koersdaling bij de Japanse yen, vooral nadat de Japanse regering vanmorgen te verstaan gaf een verdere daling van de koers van de yen niet ongelegen te zijn. De daling van de yen gebeurt in sneltreinvaart en dat is een goed signaal. In het ergste geval zou een verdere koersdaling bij de yen zelfs de Duitse economie in een recessie kunnen storten. Alles wijst er dan ook op dat de Duitsers niet werkloos zullen toezien hoe de koers van de yen verder wegzakt. Mogelijk komen er volgende maand al maatregelen.