Aan bedrijfsresultaten komen voor België deze week Euronav (vandaag) en Econocom en Quest for Growth (donderdag), voor Nederland woensdag Unilever en donderdag Sligro en Ziggo, terwijl in de VS concerns als Apple, Johnson & Johnson, IBM, Microsoft en Procter & Gamble hun meest recente resultaten zullen toelichten.

Maar voor het hoogtepunt van het resultatenseizoen in Europa zullen we nog enkele dagen moeten wachten. Traditioneel komt de resultatenstroom aan deze kant van de Atlantische Oceaan trager op gang dan in de Verenigde Staten. Vanaf volgende week zal het echter al een stuk drukker worden.

Aan bedrijfsresultaten komen voor België deze week Euronav (vandaag) en Econocom en Quest for Growth (donderdag), voor Nederland woensdag Unilever en donderdag Sligro en Ziggo, terwijl in de VS concerns als Apple, Johnson & Johnson, IBM, Microsoft en Procter & Gamble hun meest recente resultaten zullen toelichten. Maar voor het hoogtepunt van het resultatenseizoen in Europa zullen we nog enkele dagen moeten wachten. Traditioneel komt de resultatenstroom aan deze kant van de Atlantische Oceaan trager op gang dan in de Verenigde Staten. Vanaf volgende week zal het echter al een stuk drukker worden.