Als we naar de beurzen kijken die record na record voor het jaar aan elkaar rijgen (S&P 500 en Dax zitten zelfs aan all time high en de FTSE is er niet ver vanaf...) lijkt het volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas wel of we leven in het beste van al de werelden.

De economie lijkt wereldwijd aan te trekken, zelfs in Europa, terwijl China wel het grote vraagteken blijft. Het resultatenseizoen is ook zeker niet slecht, alhoewel het opvalt dat de winstcijfers een stuk beter zijn dan de omzet. Maar dat zijn we de laatste kwartalen al gewoon geworden.

Als we naar de beurzen kijken die record na record voor het jaar aan elkaar rijgen (S&P 500 en Dax zitten zelfs aan all time high en de FTSE is er niet ver vanaf...) lijkt het volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas wel of we leven in het beste van al de werelden. De economie lijkt wereldwijd aan te trekken, zelfs in Europa, terwijl China wel het grote vraagteken blijft. Het resultatenseizoen is ook zeker niet slecht, alhoewel het opvalt dat de winstcijfers een stuk beter zijn dan de omzet. Maar dat zijn we de laatste kwartalen al gewoon geworden.