De Belgische banken zijn in het rood geëindigd, waarbij vooral KBC moest inbinden. Daarnaast lagen ook Fortis en NPM zwak op koers, terwijl ook Delhaize een toontje lager moest zingen.

SG Private Banking publiceerde vanavond een rapport over de Europese distributiesector, rapport waar we morgen nog eens uitgebreid dieper op willen ingaan.

De analisten van de bank zijn niet zo optimistisch over de belangrijkste Belgische spelers uit de sector. Colruyt krijgt kort en goed een verkoopadvies, Delhaize een neutraal advies.

De Belgische banken zijn in het rood geëindigd, waarbij vooral KBC moest inbinden. Daarnaast lagen ook Fortis en NPM zwak op koers, terwijl ook Delhaize een toontje lager moest zingen. SG Private Banking publiceerde vanavond een rapport over de Europese distributiesector, rapport waar we morgen nog eens uitgebreid dieper op willen ingaan.De analisten van de bank zijn niet zo optimistisch over de belangrijkste Belgische spelers uit de sector. Colruyt krijgt kort en goed een verkoopadvies, Delhaize een neutraal advies.