Het verslag bespreekt de vooruitgang die de onderneming geboekt heeft in het creëren van belangrijke bewegingen op het vlak van klimaatverandering, schaarste van middelen en gezondheid van de consumenten binnen zijn sector voor zijn lokale gemeenschappen.

De verwezenlijkingen brengen Delhaize Groep alweer een stap dichter bij zijn ambities voor 2020, zoals gedefinieerd in de "Supergood" duurzaamheidsstrategie die werd gelanceerd in 2012.

"Onze ambitie voor 2020 is om leiders te zijn op vlak van duurzaamheid - om "Supergood" te zijn - in al onze markten, middels een volledig engagement voor duurzame huismerkproducten, afvalvermindering, gezondere levensstijl en een divers personeelsbestand," zegt Frans Muller, Voorzitter van het Executief Comité en CEO van Delhaize Groep.

Het verslag bespreekt de vooruitgang die de onderneming geboekt heeft in het creëren van belangrijke bewegingen op het vlak van klimaatverandering, schaarste van middelen en gezondheid van de consumenten binnen zijn sector voor zijn lokale gemeenschappen. De verwezenlijkingen brengen Delhaize Groep alweer een stap dichter bij zijn ambities voor 2020, zoals gedefinieerd in de "Supergood" duurzaamheidsstrategie die werd gelanceerd in 2012. "Onze ambitie voor 2020 is om leiders te zijn op vlak van duurzaamheid - om "Supergood" te zijn - in al onze markten, middels een volledig engagement voor duurzame huismerkproducten, afvalvermindering, gezondere levensstijl en een divers personeelsbestand," zegt Frans Muller, Voorzitter van het Executief Comité en CEO van Delhaize Groep.