" Opbrengstengroei van 1,6% (2,1% organische groei) aan ongewijzigde wisselkoersen

" Vergelijkbare omzet daalde met 1,6% in de V.S. en steeg met 0,6% in België

"De herpositionering bij Food Lion levert bemoedigende resultaten op met een positieve vergelijkbare omzetgroei in de geherpositioneerde winkels. Het Food Lion-netwerk boekte een vlakke reële groei in het derde kwartaal.

" Sterke stijging van de opbrengsten en winstgevendheid in ZOE & Azië

" Onderliggende bedrijfsmarge van 4,0%, geïmpacteerd door voortdurende prijsinvesteringen

" Bevestiging van de prognose van €500miljoen vrije kasstroomin 2012 waarvan €323 miljoen gerealiseerd in de eerste negen maanden, €197 miljoen in het derde kwartaal

" Bevestiging van de prognose van de onderliggende operationele winst aan de onderkant van de verwachtingsvork van minus 15-20%

Aantrekkelijk gewaardeerd

Volgens Pascale Weber van KBC Securites verraste Delhaize met meevallende marges, dit dankzij een bonusverlaging in de Verenigde Staten.

Het aandeel is nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, zodat Weber een koopadvies geeft met daaraan gekoppeld een koersdoel van 40 euro.

" Opbrengstengroei van 1,6% (2,1% organische groei) aan ongewijzigde wisselkoersen " Vergelijkbare omzet daalde met 1,6% in de V.S. en steeg met 0,6% in België "De herpositionering bij Food Lion levert bemoedigende resultaten op met een positieve vergelijkbare omzetgroei in de geherpositioneerde winkels. Het Food Lion-netwerk boekte een vlakke reële groei in het derde kwartaal. " Sterke stijging van de opbrengsten en winstgevendheid in ZOE & Azië " Onderliggende bedrijfsmarge van 4,0%, geïmpacteerd door voortdurende prijsinvesteringen " Bevestiging van de prognose van €500miljoen vrije kasstroomin 2012 waarvan €323 miljoen gerealiseerd in de eerste negen maanden, €197 miljoen in het derde kwartaal " Bevestiging van de prognose van de onderliggende operationele winst aan de onderkant van de verwachtingsvork van minus 15-20%Aantrekkelijk gewaardeerd Volgens Pascale Weber van KBC Securites verraste Delhaize met meevallende marges, dit dankzij een bonusverlaging in de Verenigde Staten. Het aandeel is nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, zodat Weber een koopadvies geeft met daaraan gekoppeld een koersdoel van 40 euro.